Micro Matic A/S køber ELOGIC A/S af KK Group A/S

Poor Best  

Pressemeddelelse: Micro Matic A/S har købt selskabet ELOGIC A/S, der producerer el-tavler. Købet giver en række fordelagtige synergieffekter til primært Triax Systems A/S.

Virksomheden ELOGIC A/S, der udvikler, producerer og servicerer el-tavler, er blevet købt af Micro Matic A/S. ELOGIC har eksisteret i mere end 40 år, og indtil ejerskiftet har virksomheden været ejet af KK Group A/S.

- For Micro Matic er det attraktivt at få ELOGIC som en del af familien. Der er tale om en solid dansk virksomhed med en stærk ledelse og mange dygtige medarbejdere. ELOGIC komplementerer flere af de områder, vi i forvejen arbejder med, og udover den fortsatte udvikling af ELOGIC, er der en række fordelagtige synergieffekter. Særligt i forhold til Triax Systems, men også i forhold til Senmatic. Vi ser således et spændende potentiale i ELOGIC, og det glæder vi os til at arbejde med siger Søren Vilby, CEO i Micro Matic A/S.

ELOGIC har hidtil været en del af KK Group, og her ser ledelsen det som et logisk skridt i udviklingen af ELOGIC, at virksomheden fortsætter under andre ejere. Samtidig betyder salget, at KK Group intensiverer sit strategiske fokus på at levere løsninger til vindindustrien. 

- ELOGIC har været i en stærk og konstant udvikling. Det har været rigtig spændende at være med til at præge de forandringer, der er sket i ELOGIC, ikke mindst siden navneskiftet og fusionen i 2007, hvor Demex, DLK og Circuit Electric blev til det, vi i dag kender som ELOGIC. For at skabe de optimale muligheder for en fortsat vækst og udvikling i ELOGIC, ser vi ejerskiftet som en optimal løsning, og her vil der dels være nye øjne og idéer, der kan styrke ELOGIC, samtidig med at selskabet bliver en del af en koncern, hvor der er mange logiske sammenhænge og synergier at opnå, siger Tommy G. Jespersen, CEO i KK Group A/S.

Ledelsen i ELOGIC vil fortsætte uændret, og selskabet har 28 medarbejdere ansat i hovedsædet i Løsning. Derudover har virksomheden en meget velfungerende produktionsafdeling i Polen samt en veludbygget transport- og logistikafdeling, der sikrer leverancer til hele Europa. 

I alt beskæftiger ELOGIC 158 medarbejdere.

Yderligere information, kontakt venligst

CEO, KK Group A/S, Tommy G. Jespersen, tlf. +45 30 71 37 80
CEO, Micro Matic A/S, Søren Vilby, tlf. + 45 20 80 11 18

Fakta om ELOGIC A/S

ELOGIC er en af de førende danske fremstillere af elektriske tavler. ELOGIC har mere end 40 års erfaring i udvikling, produktion, installation og servicering af eltavler. ELOGIC har hovedkvarter i Løsning i Danmark og har produktionsfaciliteter i Stettin i Polen. 

Fakta om KK Group A/S

KK Group omfatter alle aktiviteter i KK Wind Solutions og indtil nu i ELOGIC A/S. KK Group, som har hovedkvarter i Ikast, har mere end 35 års erfaring med elektriske systemer til vindmøller og har bidraget med styresystemer til 60% af verdens vindkraft kapacitet, som er placeret offshore. Gruppen har flere end 800 ansatte i Kina, USA, Korea, Tyskland, Polen og Danmark, og en omsætning på DKK 1,1 mia. 
Se venligst www.kkwindsolutions.com for yderligere oplysninger.

Fakta om Micro Matic A/S

Micro Matic A/S er moderselskabet for et konglomerat med en samlet koncernomsætning på DKK 2,5 mia. og ca. 2.200 medarbejdere, hvoraf 1.100 er ansat uden for Danmark. Koncernens produkter fremstilles på fabrikker i Danmark, USA, Kina, Storbritannien, Litauen, Frankrig, Tyskland og Mexico. Koncernen omfatter også en række salgs- og forhandlerselskaber, og hele koncernen består af 34 forretningsenheder i 20 lande. Lokal tilstedeværelse og et mangeårigt samarbejde med et netværk af forretningsforbindelser sætter Micro Matic A/S i stand til at dække næsten alle dele af verden. 

Se venligst www.micro-matic.com for yderligere oplysninger.